Journals MET WETENSCHAPPELIJKE METHODEN OM UW KLANTEN TE BEGELEIDEN EN MEER impact te maken

Journals MET WETENSCHAPPELIJKE METHODEN OM UW KLANTEN TE BEGELEIDEN EN MEER impact te maken

30-daagse uitdagingen voor gewoonte- en gedragsverandering

Als coach wilt u uw klanten helpen om specifieke transformaties te ondergaan. Vroeg of laat confronteert u uw klanten met hun beperkende gewoontes en patronen. Hen helpen bij het creëren van blijvende verandering is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom hebben we verschillende 30-Day Challenge journals ontwikkeld die u kunt gebruiken om hen te helpen bij het creëren van nieuwe, en afleren van ongewenste gewoontes!

Hoe kunnen onze journals uw coachingsbedrijf vooruithelpen?

Aanbod uitbereiding

Gebruik de 30 Day Challenge Journals om meer waarde toe te voegen aan uw services. U kunt ze gebruiken als gids, verkopen of zelfs uw eigen 'pakket' samenstellen rond de journal(s)!

Maak GEDRAGSVERANDERING LEUK EN behapbaar

Uw klanten helpen om nieuwe, gezonde gewoontes te ontwikkelen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze journals zijn gemakkelijk te begrijpen, zeer praktisch en bieden de vrijheid om gepersonaliseerde gewoontes te creëren. Bovendien zit er veel ondersteunende en inspirerende informatie in, wat de journal zowel leuk als informatief maakt.

Vergroot je geloofwaardigheid

Creëer een sterk imago door uw klanten te leiden met deze tastbare en praktische tool. Ons beproefde raamwerk laat zien dat u serieus en open-minded bent.

OPTIONEEL: VERKRIJG RECHTEN OM de journal AAN TE PASSEN AAN UW EIGEN STIJL EN WERKWIJZE

Gebruik uw creativiteit om uw coaching business te stimuleren door de journal aan te passen waar u dat nodig acht!

Accountability hulpmiddel

De 30 Day Challenge Journals zijn prachtige hulpmiddelen om uw klant te begeleiden, hem of haar ter verantwoording te roepen en te reflecteren. Door op deze manier samen te werken wordt de communicatie sterk verbeterd, zodat er langdurige resultaten kunnen worden geboekt.

Vergroot succesratio

De 30 Day Challenges zijn gebaseerd op een wetenschappelijk kader dat op een zeer laagdrempelige manier is geschreven, om iedere klant in staat te stellen de informatie op een correcte manier in zijn of haar leven te implementeren.

VERGROOT SUCCESRATIO

De 30 Day Challenges zijn gebaseerd op een wetenschappelijk kader dat op een zeer laagdrempelige manier is geschreven, om iedere klant in staat te stellen de informatie op een correcte manier in zijn of haar leven te implementeren.

Vergroot omzet

Door de journals te verkopen helpt het u meer omzet te genereren en meer klanten aan te trekken. Het is een ideaal instapproduct om potentiële klanten te vinden voor jouw grotere coachingsprogramma's.

Werk met de journal(s) die bij jou en je business passen

De Levensgebieden Journals

 • De Verbeter Je Fysieke Gezondheid Challenge
 • De Verbeter Je Mentale Gezondheid Challenge
 • De Verbeter Je Relaties Challenge
 • De Verbeter Je Persoonlijke Financiën Challenge
 • De Verbeter Je Persoonlijke Ontwikkeling Challenge
 • De Verbeter Je Vrijetijdsbesteding Challenge
 • De Verbeter Je Werkleven Challenge

Focus Journals

 • De Gezond Eten Challenge
 • De Meditatie Challenge
 • De Verbeter Je Sportroutine Challenge
 • De Verbeter Je Planning & Structuur Challenge
 • De Thuiswerk Challenge
 • De Verbeter Je Slaap Challenge
 • De Vergroot Je Dankbaarheid Challenge
 • De Stoppen Met Klagen Challenge
 • De Verminder Je Stress Challenge
 • De Veganistisch Eten Challenge
 • De Speel Een Instrument Challenge
 • De Stap Uit Je Comfortzone Challenge
 • De Stoppen Met Suiker Challenge
 • De Stoppen Met Cafeine Challenge

* Wij hebbben alle journals zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. 

Bekijk de inzage van onze 30 day challenge journal:

Ben je geïntereseerd om met één of meer van onze journals te werken?

U kunt nu een licentie krijgen om met onze journals te werken! Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan komen we graag met u in contact! Vraag via het onderstaande formulier meer informatie aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

  Veel Gestelde Vragen

  Wij, van Worthy Tweaks, zijn experts op het gebied van gewoonte- en gedragsverandering. Naast onze individuele coaching ontwikkelen en experimenteren we al meer dan 2 jaar met wetenschappelijk onderbouwde gewoonte journals. We hebben al honderden gebruikers gehad en hebben tot nu toe zeer positieve feedback gekregen. Onze journals zorgen ervoor dat je gewoontes in lijn komen met je doelen, door gebruik te maken van wetenschappelijk onderbouwde strategieën, dagelijkse reflectie en motiverende inhoud. 

  Onze journals zijn niet wetenschappelijk getest. Wel hebben wij de journals vormgegeven met behulp van wetenschappelijke strategieën en de ervaringen van gebruikers. 

  Alle journals zijn gebaseerd op de framework van onze originele 30 Day Challenge journal, dat we zelf hebben ontwikkeld door middel van uitgebreid onderzoek naar de nieuwste gedragswetenschappen. We hebben veel van het werk van BJ Fogg (Gedragswetenschapper van Stanford University), Kelly Mcgonigal (Stanford University psycholoog) en James Clear (Gewoonte-expert & Auteur) gebruikt. Voel je vrij om vragen te stellen over onze methode en hoe deze verder tot stand is gekomen.

  Ja, onder voorwaarde. Elke licentie die wij verstrekken heeft zijn eigen voordelen, zodat er altijd een licentie is die het beste past bij uw behoeften. 

  Ja, met bepaalde licenties geven we toestemming om wijzigingen aan te brengen aan de originele journals. We kunnen u zelfs helpen om de gewenste aanpassingen te maken en te ontwerpen.

  De prijs van onze licenties begint bij €97 en is verder afhankelijk van het licentiepakket dat u kiest. Wij kijken naar uw specifieke behoeften en kunnen de juiste licentie voor u aanbieden. Bij het maken van de juiste licentie voor u, kijken we naar; het aantal journals, het land waar u ze kunt gebruiken/verkopen, de duur en de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in de journals.