Coaching & Accountability

Kan je goed wat persoonlijke begeleiding gebruiken bij het maken van de gewenste veranderingen? De Worthy Tweaks coaches staan klaar om je te helpen!

Anna

Rob

Daniël

Accountability

Veranderingen aanbrengen is niet altijd gemakkelijk. Echter, heb je soms alleen maar iemand aan je zijde nodig: iemand die er voor je is in tijden van uitdaging en iemand die je het duwtje in de rug kan geven wanneer je de neiging hebt om op te geven.

Via onze accountability service verbinden wij je met één van onze accountability coaches. Deze expert zal met je in contact zijn via WhatsApp, houdt bij hoe het met je gaat, houdt je verantwoordelijk voor je activiteiten en zorgt voor wat extra motivatie wanneer dat nodig is.

Coaching

Als het gaat om gewoonte- en gedragsverandering, zijn er veel bewezen methoden en strategieën die je kansen op succes vergroten. Het implementeren van deze strategieën op een manier die bij jou en je levensstijl past, kan een complete game-changer zijn. Door dit te doen kan de tijd en energie die nodig is om bepaalde veranderingen door te voeren en vast te houden enorm afnemen.

Met onze coachings zal een van onze ervaren gewoonte-experts je helpen om je acties en omgeving op de best mogelijke manier vorm te geven, om zo succesvolle en blijvende veranderingen te realiseren.

Klik op onderstaande link om een oriënterend gesprek met ons te plannen en laten we uitzoeken of en hoe we je kunnen helpen!